在线AⅤ亚洲中文字幕

<object id="jfwag"></object><code id="jfwag"><em id="jfwag"></em></code>
      <th id="jfwag"><video id="jfwag"></video></th>
    1. Tentang Kami

      Ningbo Jiulong mesin Manufaktur Co., Ltd (NJMM)

      Mangrupa salah sahiji ngarah pabrik specializing dina ngahasilkeun waja pencét-dilas grating di Cina. Lokasina di kota palabuan kawentar --- Ningbo.

      Cai mibanda lalulintas merenah tur lokasi punjul kalayan ngan 30-menit drive ka Bandara Internasional Lishe Ningbo na ngan 25-menit drive mun Ningbo Port --- port laut internasional kawentar ku Kauntungannana non-silting, jero-cai jeung és-gratis kabeh buleud sataun.

      Diadegkeun dina 1992, ngawengku wewengkon 25000 méter pasagi sarta kalawan aréa workshop ngeunaan 18000 méter pasagi, NJMM geus maju equipments, téhnologi full-fledged ogé pabrik euyeub tur pangalaman manajemén di aréa grating baja pencét-dilas leuwih 10 taun. NJMM nyaeta diantara pabrik anjog sababaraha anu boga proses produksi sakabéh ti bearing bar ka galvanized baja grating.

      Ningbo Jiulong mesin Manufaktur Co., Ltd (NJMM) --- Budaya Company

      tetempoan

      Janten pamingpin di pasar baja grating, anu supplier pikaresep & warga pausahaan alus.

      misi

      Nyadiakeun luhureun kualitas produk & jasa kalayan kaahlian global;
      Pikeun ngawangun lingkungan harmonis keur karyawan tumuwuh bareng jeung pausahaan;
      Pikeun nyumbang kana kamajuan duanana industri & masarakat.

      core Niley

      Integritas, Tim Gawé, Juara, Palanggan fokus


      WhatsApp Online Chat!
      在线AⅤ亚洲中文字幕

      <object id="jfwag"></object><code id="jfwag"><em id="jfwag"></em></code>
        <th id="jfwag"><video id="jfwag"></video></th>